Home

Welkom op onze website

Op deze website vindt u naast praktische informatie over onze school ook informatie over onze missie en visie:

Samen leren en samen spelen in een wereld vol kansen

De Don Boscoschool is een katholieke basisschool met een lange traditie. De school kent een prettige informele sfeer, waarin kinderen, leerkrachten en ouders zich op hun gemak voelen. De school staat in een rustige buurt aan de rand van Steenwijkerwold, in de nabijheid van een gezellige woonwijk en groene weides. In het schooljaar 2018-2019 werken we met vijf groepen, groep 1-2, groep 3-4, groep 5, groep 6-7 en groep 8. Per groep zijn er twee leerkrachten. Ter ondersteuning is er alle ochtenden ook een onderwijsassistente werkzaam. Elke groep heeft de beschikking over werk- en speelruimte in en buiten het eigen lokaal.

U bent van harte welkom om op onze school te komen kijken. U kunt hiervoor een afspraak maken met de directeur. Dat kan telefonisch, 0521-588432, of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Open de schoolgids

Stichting Catent

Onze school maakt deel uit van Stichting Catent. Het College van Bestuur van de Stichting vormt het bevoegd gezag van 34 basisscholen. Catent streeft naar de groei van de mens in al zijn facetten. Catent staat voor “ontwikkelen met passie”. Meer informatie, en tevens duidelijkheid over de bereikbaarheid van de stichting, vindt u op www.catent.nl.

Twitter

Maandag 7 september is de informatieavond. We starten om 19.30 uur http://t.co/NOGbjLI08p
Voorbereiding op het nieuwe schooljaar! Groep 8 geeft uitleg aan groep 3. #samen #tabletonderwijs http://t.co/HeseARlpLK

Laatste Nieuws en Groepsnieuws

Neem Contact met ons op als u vragen hebt

 

U kunt dat doen door het formulier hiernaast in te vullen of te bellen met 0521-588432